درباره‌ی تحصیلات تکمیلی::

:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی
:: جلسه ی 19 اسفند انجمن با مدیر دفتر نظارت و ارزشیابی
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: برگزاری کارگاه با موضوع معرفی و آشنایی با خدمات و حمایت‌های مالی موسسه تعاملات آکادمیک آلمان برای مقطع دکتری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۳ |
به اطلاع می‌رساند کارگاه داخلی با موضوع "معرفی و آشنایی با خدمات و حمایت‌های مالی موسسه تعاملات آکادمیک آلمان، DAAD" در روز چهارشنبه ۹۸/۰۴/۰۵ از ساعت ۱۰ الی ۱۱:۳۰ صبح از سوی معاونت بین‌الملل دانشگاه برای دانشجویان مقطع دکتری در آمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار می‌گردد.
دفعات مشاهده: 186 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3921