مدیریت دانشکده::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: جلسه 4 تیرماه شاخه ی انجمن با معاون فناوری مرکز آموزش الکترونیکی
:: صبحانه ی کاری
:: زمانبندی مصاحبه دکتری سال 98 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱۳ |
زمانبندی مصاحبه ی دکتری به شرح جدول پیوست اعلام میگردد.
ضروری است 30 دقیقه پیش از زمان فوق، در محل دانشگاه علم و صنعت، دانشکده مهندسی پیشرفت، ط زیر زمین، آزمایشگاه فناور های نرم حاضر شوند.
ضروری است 5 نسخه رزومه مکتوب را روز مصاحبه بهمراه داشته باشید.
ضروری است اطلاعات خود را در جدول بررسی نموده و در صورت مغایرت شماره پرونده خود در سیستم گلستان دانشگاه علم و صنعت ایران با شماره داوطلبی خود در سازمان سنجش، با شماره ی 73228097، تماس بگیرید.

دفعات مشاهده: 443 بار   |   دفعات چاپ: 45 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 3928