اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: فراخوان ثبت نام در بیست و یکمین جشنواره جوان خوارزمی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱۹ |

فراخوان ثبت نام در بیست و یکمین جشنواره جوان خوارزمی

علاقه مندان به شرکت در بیست و یکمین جشنواره جوان خوارزمی تا پایان تیرماه 1398 برای ثبت نام الکترونیکی و ارائه طرح در این دوره از جشنواره مهلت دارند.
طرح‌ های قابل پذیرش می‌ بایست در 16 گروه تخصصی شامل:  مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات، مهندسی صنایع و مدیریت فناوری، زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، مواد، متالورژی و انرژی ‌های نو، کشاورزی و منابع طبیعی، فناوری ‌های شیمیایی، مکانیک، برق و کامپیوتر، هنر، معماری و شهرسازی، علوم پایه، عمران، محیط زیست، فناوری ‌نانو، هوافضا، و مکاترونیک و همچنین در پنج محور پژوهشی و فناوری شامل: طرح ‌ها و پژوهش ‌های بنیادی، طرح‌ ها و پژوهش‌ های کاربردی، طرح‌ های توسعه‌ای، نوآوری و ابتکار، به جشنواره جوان خوارزمی ارائه گردد.
متقاضیان شرکت در بیست و یکمین جشنواره جوان خوارزمی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره خوارزمی  به نشانی www.khwarizmi.ir و یا پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره جوان خوارزمی به نشانی http://www.irost.org/young مراجعه و در قسمت سامانه‌ جامع جشنواره‌ های خوارزمی نسبت به ثبت‌ نام و ارائه مشخصات فردی اقدام نموده و شناسه کاربری و کلمه عبور خود را دریافت نمایند.
تقدیرنامه و جوایز بیست و یکمین جشنواره جوان خوارزمی به شرح زیر است:
1- لوح تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری
2- تندیس جشنواره جوان خوارزمی
3- اهدای جایزه نقدی
4- استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان مطابق با آئین نامه مربوط
5- معرفی برگزیدگان به سازمان سنجش برای استفاده از تسهیلات مطابق با آئین نامه مربوط
6- معرفی برگزیدگان به پارک های علم و فناوری، مراکز رشد، صندوق های حمایتی و بنگاه های اقتصادی برای افزایش تعامل و همکاری های فی ما بین

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1281 بار   |   دفعات چاپ: 117 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991