درباره استعداد درخشان::

لیست مجلات معتبر ISI

علمی وپژوهشی

منابع دیجیتال

:: نتایج اولیه حائزین شرایط دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان سال 99-98 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۷ |
نتایج اولیه حائزین شرایط دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان
دانشگاه علم و صنعت ایران سال تحصیلی 99-98
به اطلاع می رساند، نتایج اولیه حائزین شرایط دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران در سال تحصیلی 99-98 ، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشکده مهندسی پیشرفت، دانشکده مهندسی راه آهن، مهندسی معماری و مهندسی کامپیوتر مطابق لینک زیر اعلام می گردد. لازم به ذکر است اسامی نهایی از تاریخ 98/4/29 در پرتال سازمان سنجش وارد خواهد شد و بعد از ورود به پرتال، امکان ثبت نام برای دانشگاه دیگری وجود نخواهد داشت. لذا افرادی که قصد تجدید نظر و انصراف دارند، بایستی هر چه زودنر انصراف خود را تا تاریخ 98/3/13 به صورت مکتوب به دانشکده یا دفتر استعدادهای درخشان اعلام نمایند. لازم به ذکر است، قبولی نهائی پذیرفته شدگان منوط به احراز شرایط صلاحیت عمومی و تایید سازمان سنجش آموزش کشور می‏باشد. نحوه و تاریخ ثبت نام متعاقبا اعلام خواهدشد.

با آرزوی موفقیت و بهروزی
  دفتر استعدادهای درخشان
اعلام اسامی دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان 99-98
فرم انصراف  (پس از تکمیل فرم به آدرس gtoiust.ac.ir  ارسال نمایید. و جهت اطلاع با شماره فوق: 73225582 تماس حاصل نمایید.)
دفعات مشاهده: 2313 بار   |   دفعات چاپ: 56 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 3921