برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
معرفی سرآمدان آموزش::
آرشیو فایل ها::

:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۶ |
طی نشست 28 اردیبهشت ماه، دکتر سیادت موسوی مطالبات خود را از انجمن با اعضای شورای شاخه در میان گذاشت.
مطالبات ایشان به شرح ذیل است؛
1- با توجه به این که ارئه ی مجازی 20 درصد از درس ها جزو اهداف سند چشم انداز دانشگاه است، پیشنهاد شما برای  نحوه ی اجرایی کردن آن به چه شکل است؟ (دروس علوم پایه، دروس مشاوره ای و ...)
2- آیا زمان ساعت فرهنگی باعث نامتوازن شدن ساعات تشکیل کلاسها و تجمع آن ها در روزهای یکشنبه و سه شنبه نشده است؟ راهکار اصلاح چیست؟
3-  چگونه ارزشیابی دروس را توسط دانشجویان دقیق تر کنیم؟
4- قوانین دست و پا گیر و خلاهای قانونی را باید مشخص شوند.
5- چگونگی معافیت دانشجویانی که زبان سایر دروسشان قوت دارد، از حضور در کلاس به چه شکل باشد؟
6- چه مستنداتی له یه علیه تفکیک جنسیتی دروس وجود دارد؟

اعضای شاخه پس از اطلاع از مطالبات ایشان، تعهد خود را در راستای ارتقا انجمن و پیگیری مطالبات ایشان اعلام کردند.
دفعات مشاهده: 1251 بار   |   دفعات چاپ: 80 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 3937