مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه آقای محمد جواد شعبانپور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۱ |
چکیده
سال های اخیر شاهد رشد قابل توجهی در حوزه متاسرفیس های کدشده بوده ایم. اخیرا نشان داده شده است که وقتی دو پترن کدشده مختلف، طبق اصل برهم نهی با هم ترکیب شوند، پترن ترکیب شده، هر دوی رفتار دو پترن اولیه را خواهد داشت. در این پایان نامه، با استفاده از روش نیمه تحلیلی، نشان داده ایم که برای به دست آوردن رابطه ای که نسبت توان بیم های مختلف را بتواند پیش بینی کند، فقط کنترل پروفایل فاز متاسرفیس نمی¬تواند جواب درستی را ارائه دهد. با بازبینی اصل برهم نهی( برهم نهی تعمیم یافته)، ما ایده مقسم توان فضایی نامتقارن را (Asymmetric Spatial Power Divider) ارائه داده ایم که در آن کنترل پروفایل اندازه و فاز متاسرفیس، لازم و ضروری می باشد. شبیه سازی عددی نشان می دهد که با طراحی درست، با استناد به فرمول تحلیلی ارائه شده، می توان نسبت پیک توان بیم های چندگانه بازگشتی را کنترل کرد. با طراحی سلول واحد به شکل C (c-shape) ، نتایج شبیه سازی به خوبی پیش بینی فرمول را تصدیق کردند. در انتها نیز نمونه ساخته شده، اندازه گیری و تست شد. نتایج تست نیز مطابقت قابل قبولی با نتایج شبیه سازی دارد.
دفعات مشاهده: 469 بار   |   دفعات چاپ: 65 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4054