Home Home Information Contact Site Map Library

:: جلسه 4 تیرماه شاخه ی انجمن با معاون فناوری مرکز آموزش الکترونیکی
:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: مهلت استفاده از فرصت مطالعاتی خارج از کشور برای دانشجویان دکتری ورودی 95 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۹ |
اطلاعیه مهم(فوری)
قابل توجه دانشجویان دکتری شیمی ورودی1395

تغییر زمان ارسال درخواست ها

با توجه به سهمیه اختصاص داده شده به دانشکده شیمی جهت استفاده از فرصت مطالعاتی خارج از کشور برای دانشجویان دکتری دانشکده شیمی ورودی 1395، به اطلاع می رساند دانشجویانی که تمایل به استفاده از فرصت مطالعاتی دارند لازم است حداکثر تا پایان وقت اداری 18/3/98 درخواست کتبی خود را به همراه مستندات (سابقه آموزشی، پژوهشی ومدرک زبان معتبر و پذیرش از دانشگاه خارجی) جهت بررسی به آموزش دانشکده ، سرکار خانم ذبیحی تحویل دهند.
ضمناً شرایط وفرآیند استفاده از فرصت کوتاه مدت تحقیقاتی در سال 98 وفایل های مربوط  به آن روی وب سایت تحصیلات تکمیلی دانشگاه موجود است.
شایان ذکر است اولویت با دانشجویانی است که مدارک خود را به صورت کامل به دانشکده ارائه نمایند.

آموزش دانشکده شیمی
29/2/98

دفعات مشاهده: 324 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش