بازگشت آزادگان به میهن اسلامی مبارک باد

:: عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، عضو کارگروه ویژه گزارش ملی سیلابها شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۸ |

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، عضو کارگروه ویژه گزارش ملی سیلابها شد

دکتر مصطفی بهزادفر (عضو هیات علمی و رییس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه)، به عنوان «عضو کارگروه شهرسازی، معماری و میراث فرهنگی هیات ویژه گزارش ملی سیلاب ها» منصوب شد.
دکتر محمود نیلی احمدآبادی (رییس هیات ویژه گزارش ملی سیلاب ها)، طی حکم مورخ 98/2/17، دکتر مصطفی بهزادفر را به عنوان «عضو کارگروه شهرسازی، معماری و میراث فرهنگی هیات ویژه گزارش ملی سیلاب ها» منصوب کرد.
هیات ویژه گزارش ملی سیلابها، به دستور رییس جمهور و در قالب چند کارگروه به ریاست دکتر نیلی احمدآبادی تشکیل شده است.
در بخشی از این حکم خطاب به دکتر بهزادفر آمده است: انتظار دارد با عنایت به مفاد حکم رییس جمهور محترم و با بهره گیری از تجربیات و سوابق علمی و اجرایی ارزنده خود در کنار توانمندی های سایر اعضاء، همکاران و مشاوران محترم کارگروه، در تهیه گزارشی مستند و دقیق از سیلاب های سال 1398 در کشور، مشارکت فرمایید تا پس از تلفیق با گزارش سایر کارگروهها به استحضار ریاست محترم جمهور و ملت شریف ایران رسانده شود.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن تبریک به دکتر بهزادفر، برای وی آرزوی توفیق روزافزون دارد.

دفعات مشاهده: 468 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3937