بازگشت آزادگان به میهن اسلامی مبارک باد

:: فراخوان دعوت به کار پژوهشکده اندازه گیری جریان سیالات ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۸ |

فراخوان دعوت به کار پژوهشکده اندازه گیری جریان سیالات

پژوهشکده اندازه گیری جریان سیالات در خصوص حل مساله در موضوع اندازه گیری گاز در شرکت ملی گاز ایران، فراخوان همکاری و دعوت به کار صادر نموده است.
در این فراخوان، پژوهشکده اندازه گیری جریان سیالات، در خصوص حل مساله در شرکت ملی گاز ایران در موضوع اندازه گیری های کمی و کیفی گاز (Gas METERING) از علاقه مندان دارای تجربه در محورهای ساخت و ارتقای تجهیزات اندازه گیری گاز، کالیبراسیون تجهیزات اندازه گیری گاز و هوشمندسازی اندازه گیری گاز، دعوت به همکاری نموده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص جزئیات طرح، با پژوهشکده اندازه گیری جریان سیالات دانشگاه به نشانی الکترونیک http://flowmeasurement.ir مراجعه و یا با شماره تلفن های 77240054 و 77240227 تماس حاصل نمایید.
علاقه مندان به همکاری تا پایان خرداد ماه 1398 مهلت دارند تا عناوین پیشنهادی خود (به همراه شرح مساله و بیان ضرورت آن) را در قالب فرم پیوست، به آدرس ایمیل infoflowmeasurement.ir ارسال نمایند.
گفتنی است مأموریت انستیتو اندازه‌گیری هوشمند گاز کمک به ارتقاء اندازه‌گیری در شرکت ملی گاز با تکیه بر توان علمی موجود در دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و شرکت‌ های خصوصی توانمند داخلی است و انستیتوی اندازه گیری هوشمند گاز، پس از بررسی پیشنهادات، حمایت مالی لازم را روی موضوعات منتخب و مورد تأیید کارفرما از اجرای طرح‌ های مصوب انجام خواهد داد.

فرم پژوهشکده اندازه گیری جریان سیالات

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 398 بار   |   دفعات چاپ: 42 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3937