درباره دانشکده::
زمینه تحقیقاتی اساتید::
دانشجویان ::
اخبار::
پایگاههای مرتبط و لینکها ::
آلبوم تصاویر::
دروس عمومی::
Parallel Computing Laboratory

Parallel Computing Laboratory

گنجینه کتاب های دیجتال

کتب،مقالات،پایان نامه ها

سایت دانشکده ریاضی را چگونه ارزیابی می نمایید.

:: تبریک روز زنان در ریاضیات ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۲۲ |
اولین گرامیداشت "روز زنان در ریاضیات"
در مرداد ماه سال 1397 ،پیشنهاد کمیته بانوان انجمن ریاضی ایران مبنی بر گرامیداشت روز تولد زنده یاد مریم میرزاخانی، نخستین زن و اولین ایرانی برنده مدال فیلدز، با عنوان "روز زنان در ریاضیات" در اولین کنفرانس زنان اتحادیه بین المللی ریاضیدانان جهان به تصویب رسید. این روز، 22 اردیبهشت )برابر با 12 مه( است، و نخستین گرامیداشت آن در سال 1398( 2019 )برگزار خواهد شد.
دفعات مشاهده: 353 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3899