درباره دانشکده::
زمینه تحقیقاتی اساتید::
دانشجویان ::
اخبار::
پایگاههای مرتبط و لینکها ::
آلبوم تصاویر::
دروس عمومی::
Parallel Computing Laboratory

Parallel Computing Laboratory

گنجینه کتاب های دیجتال

کتب،مقالات،پایان نامه ها

سایت دانشکده ریاضی را چگونه ارزیابی می نمایید.

:: تبریک به آقای دکتر آقاجانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۴ |
با حضور قائم مقام وزیر علوم، آیین گرامیداشت مقام معلم در دانشگاه برگزار شد با حضور دکتر باقری (قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری)، آیین گرامیداشت مقام معلم در دانشگاه علم و صنعت ایران، نهم اردیبهشت ماه 1398 در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این مراسم که به همت معاونت آموزشی دانشگاه و با حضور هیات رییسه و اعضای هیات علمی و کارشناسان آموزشی برگزار شد، از سرآمدان آموزشی دانشگاه و اعضای هیات علمی بازنشسته سال قبل با اهدای لوح و هدایا، تجلیل به عمل آمد. همچنین 27 عضو هیات علمی جدید دانشگاه، معرفی شدند.
اسامی اعضای هیات علمی بازنشسته که در این محفل مورد تقدیر قرار گرفتند:
1. دکتر علی بیت اللهی (دانشکده مهندسی مواد و متالورژی)،
2. دکتر رضا معدولیت (دانشکده مهندسی مکانیک)،
3. دکتر غلامرضا شهریاری (دانشکده مهندسی مکانیک)،
4. دکتر مسعود جزایری (دانشکده فیزیک)،
5. مهندس محمدحسن خان اف (دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز)،
6. دکتر رضا برنگی (دانشکده مهندسی کامپیوتر) و
7. دکتر محمدهاشم واجد سمیعی (دانشکده مهندسی برق).
در این مراسم یاد و خاطره دو عضو هیات علمی درگذشته دانشگاه:
1. مرحوم دکتر شهرام خیراندیش (دانشکده مهندسی مواد و متالورژی) و 2. مرحوم دکتر سید کمال الدین موسوی مشهدی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق)، گرامی داشته شد.
سرآمدان آموزشی دانشگاه بر اساس امتیاز کسب شده در ارزیابی آموزشی نیمسال اول و دوم 97-96 در دو بخش معرفی شدند:
1. 22 نفر افراد منتخب واجد شرایط سرآمدی دانشکده ها،
2. 3 نفر افراد منتخب واجد شرایط سرآمدان جوان آموزشی.
الف)اسامی سرآمدان آموزشی دانشگاه به تفکیک دانشکده ها:
دانشکده مهندسی برق: نفر اول، دکتر مجید طیرانی-
نفر دوم، دکتر محمدرضا موسوی میرکلایی-
نفر سوم، دکتر فرزان حدادی دانشکده مهندسی خودرو: دکترحامد سعیدی گوگرچین
دانشکده ریاضی: دکتر اسدالله آقاجانی
دانشکده مهندسی راه آهن: دکتر داوود یونسیان
دانشکده شیمی: دکتر علی غفاری نژاد
دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز: نفر اول، دکتر مهدی عصاره- نفر دوم، دکتر فرشته نعیم پور
دانشکده مهندسی صنایع: نفر اول، دکتر احمد ماکویی- نفر دوم، دکتر رسول نورالسناء
دانشکده مهندسی عمران: نفر اول، دکتر نادر شریعتمداری- نفر دوم، دکتر محسن صابر ماهانی
دانشکده فناوری های نوین: دکتر سید مرتضی نقیب دانشکده فیزیک: دکتر مهدی شایگان منش
دانشکده مهندسی کامپیوتر: دکتر ناصر مزینی دانشکده معماری و شهرسازی: نفر اول، دکتر ناصر کلینی ممقانی- نفر دوم، دکتر حسن صادقی نائینی