معرفی ::
تماس با ما::
سرویس هاس صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: طرح های کارآفریننانه و فناورانه در جهت کمک به سیل زدگان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۸ |
سیل  خوزستان را می توان بزرگترین فاجعه طبیعی ایران دانست و اگر دوران پس از بحران به درستی مدیریت نشود ممکن است تبعات جبران ناپذیر اجتماعی برای کشور بدنبال داشته باشد. در این راستا پارک علم و فناوری خوزستان ضمن تشکر از کمک های انجام شده توسط مجموعه آموزش عالی کشور و درخواست تداوم این حمایت ها، از همه مجموعه های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری تقاضا دارد طرح های کارآفرینانه و فناورانه ای که به نحوی بتواند به بازگشت سیل زدگان به زندگی عادی و معیشت پایدار آنها کمک کنند را معرفی نموده تا با توجه به شرایط طبیعی و بافت فرهنگی منطقه، امکانپذیر اجرای آنها بررسی و در صورت تامین مالی به اجرا گذاشته شوند. پیشنهادات خود را در قالب این فرم پر کنید.
دفعات مشاهده: 1063 بار   |   دفعات چاپ: 147 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3991