مدیریت دانشکده::
دانشجویان::
آلبوم تصاویر::
گروه‌های دانشجویی::
کانون دانش‌آموختگان و اساتید::

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی عمران ؟

حلول ماه مبارک رمضان

ماه رمضان آمد، آن بند دهان آمد

زد بر دهن بسته تا لذت لب بیند

آمد قدح روزه، بشکست قدح‌ها را

تا منکر این عشرت بی باده طرب بیند

میلاد امام حسن مجتبی (ع)

میلاد کریم سبزپوش آل فاطمه، تنهاترین سردار لشکر حیدر و غریب شهر پیامبر تهنیت باد.

تلفن دفتر: 77240565 - 77240399

دورنگار: 77240398

تلفن مرکزی دانشگاه: 9-77451500

آموزش کارشناسی:

73228103 و 73228195

آموزش تحصیلات تکمیلی:

73227186 و 73227188 و 73227189 و 73227190

کد پستی دانشگاه: 13114-16846

صندوق پستی دانشگاه:

پست الکترونیکی: mail@civileng.iust.ac.ir

تور مجازی دانشگاه

تور مجازی دانشگاه علم و صنعت ایران

خوراک RSS

نشانی عناوین مطالب وبگاه

درباره RSS

دفتر امور انتقال فناوری و ...
مرکز کارآفرینی دانشگاه
:: کارگاه آموزشی فناوری اطلاعات، رباتیک و اینترنت اشیاء در مهندسی عمران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۶ |
کارگاه آموزشی با موضوع «کاربردهای فناوری اطلاعات، رباتیک و اینترنت اشیاء در مهندسی عمران و مدیریت پروژه‌ها» توسط دکتر امین توحیدی وحدت، فارغ‌التحصیل رشته مدیریت ساخت از دانشگاه Texas A&M روز دوشنبه ۲ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۴:۳۰ در سالن دکتر عباس‌نیا برگزار می‌گردد.
خلاصه سمینار:
در حالی که صنعت ساختمان حدود %۱۸ از تولید ناخالص ملی دنیا را به خود اختصاص داده است، اما در مقایسه با بسیاری از صنایع دیگر دارای پایین‌ترین سطح بهره‌وری است. از سال ۲۰۱۷ در سراسر دنیا و به‌خصوص امریکا، سرمایه‌گذاری قابل توجهی برای حل این چالش صورت گرفته است تا بتوان با استفاده از تکنولوژی‌های نوین و بسیار کاربردی در صنایع دیگر مانند هوش مصنوعی، رباتیک و فراگیری ماشین صنعت مهندسی و ساخت را دگرگون کرد. در این کارگاه ضمن معرفی این تکنولوژی‌ها، این امکان برای مخاطبین فراهم می‌آید که بتوانند با هم‌اندیشی و ذکر مثال‌های کاربردی و ایده‌های نو، آینده نه چندان دور این صنعت را تصویر کرده و در انتها فرصت‌های شغلی پیش رو را شناسایی و ارزیابی کنند.
دفعات مشاهده: 182 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 63 queries by YEKTAWEB 3862