معرفی ::
اخبار و اطلاعیه ::
تماس با ما::
فرم معرفی خدمت

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

آئین نامه اجرایی بند ط تبصره 9
:: مرحله سوم جذب نیروی امریه سربازی وزارت ارتباطات ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۵ |
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سومین مرحله جذب امریه سربازی در سطح تهران و مراکز استان‌ها از ساعت ۱۲ به تاریخ ۹۸/۱/۱۹ لغایت ۹۸/۱/۲۸ در سایت https://www.ict.gov.ir آماده ثبت نام است. در این مرحله از نام نویسی با توجه به نیازمندی‌های پرسنلی ستاد و دستگاه‌های تابعه این وزارتخانه، نیروهایی با تحصیلات کارشناسی ارشد و دکتری در رشته‌های تحصیلی حقوق، اقتصاد، علوم اجتماعی، مخابرات، کامپیوتر، فناوری اطلاعات، امنیت فضای سایبری، مهندسی برق و بیوانفورماتیک در سطح تهران و مراکز استان‌ها به شکل بومی جذب صورت می گیرد.
دفعات مشاهده: 266 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3921