مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه آقای مهرداد کریمی دوخت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۵ |
چکیده
بی‌حسی موضعی با هدایت تصویربرداری فراصوت از جدیدترین کاربرد‌های تصویربرداری فراصوت پزشکی است. یکی از خطاهای رایج این روش که استفاده از آن را محدود کرده است، خطا در تعیین محل دقیق عصب محیطی در تصاویر فراصوت است. ما در این پژوهش یک روش خودکار برای آشکارسازی عصب محیطی با ادغام اطلاعات آناتومیکی و شکل احتمالی عصب در تصاویر فراصوت، ارائه نمودیم. نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که روش ارائه شده در ۷۲% از تصاویر آزمایش شده محل عصب را کاملا درست تشخیص می‌دهد. از ۲۸% تصاویری که روش ارائه شده محل عصب را درست تشخیص نمی‌دهد، در ۱۶% موارد محل واقعی عصب بین ناحیه‌هایی که این روش بعنوان محل عصب کاندید می‌کند، وجود دارد. بهترین درصد شباهت عصب یافته شده در یک تصویر توسط این روش با عصب علامت زده شده در همان تصویر توسط پزشک متخصص، طبق معیار دایس ۹.۱۴ ± ۸.۷۱ درصد است. بررسی‌های کمی و کیفی صورت گرفته، قدرت و دقت روش پیشنهادی را تایید می‌کند.
دفعات مشاهده: 428 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4054