حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: پیام رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسب آغاز سال نو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۷ |
           پیام رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسب آغاز سال نو

دکتر جبارعلی ذاکری، رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران به مناسبت آغاز سال 1398 پیامی را به شرح زیر خطاب به دانشگاهیان علم و صنعت ایران منتشر نمود.

یا مقلب القلوب و الابصار
یا مدبر اللیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال
حول حالنا الی احسن الحال

«فَانظُرْ إِلَی آثَارِ رَحْمَتِ اللَّـهِ کَیْفَ یُحْیِی الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا...» (روم/50)
پس به آثار رحمت الهی بنگر که چگونه زمین را پس از پژمردنش زنده می‌دارد
سلام بر آنان که در پنهان خویش، بهاری برای شکفتن دارند...
بار دیگر نشانه ای بدیع از آیات الهی در جهان طبیعت متجلی گشته و زمین، آیه های سرسبزی و حیات را به تلاوت نشسته است و خداوند اراده کرده است که نوروز، رستاخیز مکرر طبیعت و آغازی دوباره باشد.
دگرگونی فصل ها، نمایش جلوه ای از قدرت پروردگار در حیات دوباره زمین و فرصتی است تا همنوا با تحویل سال، پیام تحول در حالمان را به سوی بهترین احوال دریابیم و پس از یک سال کار و تلاش، درس نو شدن، تحول، همگرایی و نشاط را از طبیعت بیاموزیم.
در سالی که گذشت با عزم و همت تک تک دانشگاهیان علم و صنعت ایران، برگ های زرین متعددی بر کارنامه سراسر افتخار دانشگاه افزوده شد. کسب چندین رتبه ممتاز توسط فرهیختگان این دانشگاه در سطح جهان و ایران و بدست آوردن رتبه های برتر دانشگاههای کشور در نظامهای ارزیابی بین المللی و ملی، گوشه ‌ای از موفقیت‌ های دانشگاه در سال 1397 است. قرار گرفتن در طرح ۵ دانشگاه تراز بین المللی و حرکت موفق در راستای دستیابی به اهداف و چشم اندازهای سند راهبردی دانشگاه، تلاش برای تعمیق پژوهش و بهره مندی مناسب از فرصت های دیپلماسی علمی و ارتباطات علمی بین المللی، موفقیت هایی بود که در سایه همت تمامی ارکان دانشگاه، اعم از اعضای هیأت علمی، دانشجویان، کارکنان و دانش آموختگان به دست آمد.
اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دانشگاهیان عزیز در سالی که گذشت و با استعانت از آفریدگار جهان، فرا رسیدن بهاران شکوهمند را که هنگامه تجلی مواهب الهی بر بستر طیبعت است تبریک گفته،  امید دارم در سالی که پیش رو داریم، مجموعه دانشگاه با عزم و همدلی و همت جمعی، در سایه الطاف الهی، فصل نوینی از موفقیت را رقم بزند و شاهد نقش آفرینی بیش از پیش دانشگاهمان در توسعه و رونق علمی، اقتصادی و صنعتی ایران سرفراز باشیم.
از  آستان حضرت احدیت برای همگان مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی ایران اسلامی، مسالت دارم و آرزومندم که سال جدید، سرشار از رخدادهای مبارک و آکنده از موفقیت برای همه شما عزیزان و دانشگاه باشد و همه ما در سایه سار الطاف الهی از فیوضات رب منان و رضایت الهی بهره مند باشیم.

جبارعلی ذاکری
رییس دانشگاه
اسفندماه  1397

دفعات مشاهده: 606 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر