حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: ارائه روشی جدید در جوشکاری آلیاژهای نانوساختار توسط دانش آموخته دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۷ |

دانش آموخته مقطع دکتری مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه علم و صنعت ایران در رساله دکتری خود موفق به ارائه روشی جدید در جوشکاری آلیاژهای نانوساختار شد.
دکتر محمد یوسفیه، برنده عنوان پایان نامه برتر کشور در نوزدهمین کنفرانس جوش و بازرسی اظهار داشت: عرصه رقابتی و پیشرفته صنایع خودروسازی و هوافضا نیازمند قطعاتی با استحکام بالا و در عین حال وزن کم است که آلیاژهای نانو ساختار آلومینیوم می توانند جوابگوی این نیاز فزاینده باشند. به منظور استفاده عملی از این آلیاژها و تولید قطعات بزرگ تر در صنعت به ناچار باید سراغ روش های اتصال و جوشکاری برویم که بدیهی است استفاده از روش های سنتی جوشکاری منجر به از دست رفتن ساختار نانو و خواص مطلوب در این آلیاژها خواهد شد.
این مدرس دانشگاه با بیان این که تاکنون چندین مقاله ISI و ISC از این رساله استخراج شده است خاطرنشان کرد: در تحقیقات این رساله با راهنمایی و مشاوره پروفسور بوترابی، دکتر تمیزی فر و دکتر برهانی در دانشگاه علم و صنعت ایران و مشاوره پروفسور تسوجی از دانشگاه کیوتو ژاپن توانستیم با به کارگیری روشی نوین و با کنترل پارامترها، ساختار نانو و فوق ریزدانه این آلیاژها را طی فرآیند اتصال و جوشکاری حفظ کنیم که قطعا می تواند کاربرد بسیار مفیدی در صنایع خودروسازی و هوافضا داشته باشد.
گفتنی است دکتر یوسفیه که پژوهشگر برتر دانشگاه علم و صنعت ایران در مقطع دکتری، دانش آموخته رتبه اول و دانشجوی نمونه دانشگاه صنعتی اصفهان در مقطع کارشناسی ارشد و ارائه دهنده پایان نامه برتر کشور در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری است، علاوه بر تالیف و انتشار کتاب “آزمایش غیرمخرب جوش ها” با همکاری پروفسور شمعانیان در انتشارات جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان دارای بیش از ۳۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی و کنفرانس های بین المللی و ملی است.
دفعات مشاهده: 461 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862