بازگشت آزادگان به میهن اسلامی مبارک باد

:: تمدید مهلت شرکت در مسابقه ایده های برتر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۷ |
تمدید مهلت شرکت در مسابقه ایده های برتر

آخرین مهلت ارسال ایده های برتر به مرکز رشد دانشگاه علم وصنعت ایران، تا پایان فرودین ماه 98 تمدید شد.
مرکز رشد دانشگاه و سازمان فضایی ایران  با شعار«ایده هایی فضایی را زمینی کن»، مسابقه ایده های برتر را برگزار خواهد کرد و بر اساس فراخوان مسابقه، شرکت کنندگان و علاقه مندان تا 31 فرودین ماه 98 فرصت خواهند داشت تا ایده های خود را به دبیرخانه این مسابقات ارسال نمایند.
بر اساس اعلام دبیرخانه این مسابقه، علاقه مندان چنانچه ایده هایی در حوزه هایی از قبیل: "کشاورزی" ، "محیط زیست، دریا و هواشناسی"، "مدیریت بلایای طبیعی"، "خدمات شهری"،"سلامتی و پزشکی"، "صنعت، معدن، نفت و گاز"، "حمل و نقل و ترانزیت"، "کالاهای مصرفی" و " امنیت عمومی" دارند، می توانند آن را به آدرس پست الکترونیکی iust.ac.irNewideas  ارسال نمایند.
سه جایزه نقدی 3 میلیون تومانی برای سه ایده برتر و حمایت سازمان فضایی از دو ایده برتر قابل تجاری سازی هر یک تا سقف 20 میلیون تومان از جمله جوایز مسابقه ایده های برتر خواهد بود.
ضمنا صندوق سرمایه گذاری پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران حامی مسابقات مذکور خواهد بود و علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فرم ارسال ایده ها می توانند به تارنمای مرکز رشد به آدرس inc.iust.ac.ir مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 254 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3928