معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: اعلام نتایج اولیه انتخابات نشریات۹۷ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۲ |
انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاهی برای انتخاب اعضای دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات امروز سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷ از ساعت ۱۰الی ۱۳ در سالن اجتماعات ساختمان ۱۵ خرداد برگزار گردید.
از تعداد ۹۱ نشریه دارای حق رای ۸۰ نشریه برای انتخاب سه نفر عضو دانشجویی کمیته ناظر گرد هم آمده و از میان ۱۹ کاندیدای تایید صلاحیت شده آقایان محمد امین زمانی و محمد مهدی رحمتی به عنوان اعضای اصلی و آقای حسین احمدی به عنوان عضو علی البدل کمیته ناظر انتخاب شدند.
نتایج این انتخابات به شرح ذیل می باشد:
۱. محمد امین زمانی                       ۴۵ رای
۲. سید محمد مهدی رحمتی            ۴۰ رای
۳. حسین احمدی                           ۲۶ رای
۴. سجاد نظری                              ۱۰ رای
۵. حسین زارعی                             ۳ رای
۶. سید محمدامین ادریسی               ۳ رای
۷. سید یاسین مرتضوی                    ۲ رای
۸. نوید ابدالی                                 ۲ رای
۹. سیاوش شفیعی                         ۱ رای
۱۰. محمد رضا حنیفی                      ۱ رای
۱۱. سید محمد علی هاشمی سهی  ۱ رای
۱۲. علیرضا عزیزلو                            ۱ رای
و آقایان سهیل کتانی، حسین رحیمی نژاد، محمدرضا فاطمی هرندی، فرداد توکل، محمد علی یزدی، علی حیدری و خانم سید زینب سیدیان بدون کسب رای

مطابق ماده ۲۹ شیوه نامه برگزاری انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشگاهی، هر کدام از مدیران مسئول نشریات به هر دلیل به هر کدام از مراحل روند برگزاری انتخابات و یا نتایج حاصله اعتراض دارند می توانند نهایتا تا دو روز پس از اعلام نتایج اولیه شکایت خود را با ذکر دلایل و مستندات قانونی، کتباً به هیات نظارت بر انتخابات تسلیم نمایند.
دفعات مشاهده: 118 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد