حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: برگزاری نشست هیات رییسه با اعضای هیات علمی خانم دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۲۲ |

برگزاری نشست هیات رییسه با اعضای هیات علمی خانم دانشگاه

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نشست هیات رییسه با اعضای هیات علمی خانم دانشگاه، بیست و یکم اسفندماه 1397 در محل باشگاه رفاهی اساتید برگزار شد.
در این نشست که با حضور دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیر کل حوزه ریاست)، دکتر سیدین (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع)، دکتر واحدی (معاون آموزشی) و دکتر شریعت (معاون فرهنگی و اجتماعی) برگزار شد، ابتدا دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، با تبریک اعیاد گذشته و آینده (میلاد حضرت فاطمه سلام الله و حضرت علی علیه السلام) و تبریک پیشاپیش سال نو و عید نوروز، ابراز امیدواری کرد پس از یک سال کار و تلاش در دانشکده ها در حوزه های آموزشی و پژوهشی، سال جدید را با برنامه جدید و مدون تر در دانشگاه بگذرانیم. وی از تلاشهای همه اعضای هیات علمی خانم دانشگاه تقدیر و با اشاره به عدم تناسب تعداد اعضای هیات علمی خانم در دانشگاه گفت: در دانشگاه ما در سالهای گذشته، حدود صد عضو هیات علمی به جمع همکاران اضافه شدند و تعدادی هم بازنشسته شدند که در جایگزینی، سهم خواهران بهبود یافته و جا دارد در جذبها، از دانش آموختگانی که در حوزه های مهندسی، فعالیت خوبی داشتند بهره ببریم و این نسبت را افزایش دهیم.
رییس دانشگاه خطاب به بانوان دانشگاهی گفت: حضور شما در دانشکده ها، تاثیر بسیاری در بحث امید و نشاط در بین دانشجویان دارد و می تواند کفه تعادل و وضعیت اجتماعی و فرهنگی دانشکده ها را بهبود دهد. وی خواستار آن شد که اعضای هیات علمی خانم در مدیریت فرهنگی دانشکده ها بیشتر فعال شوند.

دکتر ذاکری در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به صدور بیانیه گام دوم انقلاب توسط مقام معظم رهبری و در پی آن، تشکیل قرارگاهی در دانشگاه با حضور اعضای هیات علمی زیر چهل سال دانشگاه به منظور برنامه ریزی برای اجرایی شدن بیانیه گام دوم و شکل گیری کارگروههای متعدد در آن، گفت: کارگروهی در این قرارگاه مختص خواهران تشکیل شده و مناسب است از تبیین موضوع تا برنامه ریزی و پیگیری اقدامات این حوزه ها را در دانشگاه مشارکت کنید.
در ادامه نشست، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، با تشکر از عنایت ریاست دانشگاه به برگزاری اینگونه نشستها و تبریک ایام ولادت، در خصوص جایگاه و دیدگاههای مختلف جهانی نسبت به زن سخنانی ایراد کرد. وی دیدگاه اسلام به زن را در مقابل دیدگاه متحجرانه و دیدگاه تساوی زن و مرد؛ دیدگاهی جامع و مهندسی شده عنوان کرد و گفت: اسلام و نظام اسلامی ما برای زن هویتی قایل است که برخی آن را برنمی تابند. وی افزود: مستکبرین برای مقابله با نفوذ اندیشه انقلاب اسلامی در منطقه و جهان، نظام خانواده در کشور و بویژه زن در خانواده را به عنوان رکن رکین آن نشانه رفته است.
حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی نژاد خطاب به اعضای هیات علمی خانم دانشگاه گفت: وظیفه شما، تنها انتقال علم نیست و شما با کلام و دیدگاه و تعامل خود می توانید بذر امید و نشاط و تکاپویی علمی را بکارید تا به سمت رستاخیز علمی که مورد انتظار و تاکید مقام معظم رهبری است، حرکت کنیم.
در ادامه این نشست، اعضای هیات علمی حاضر در جلسه به طرح مطالبات، مشکلات، نقطه نظرات و پیشنهادات خود برای بهبود حضور و پیشرفت علمی و پژوهشی خود در دانشگاه پرداختند که ریاست دانشگاه برای پیگیری آن قول مساعد داد.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 577 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code