فرمها و بخشنامه ها::
نامگذاری سال 1399

مجلات تخصصی

AWT IMAGE    AWT IMAGE   AWT IMAGE  AWT IMAGE

:: جناب آقای دکتر علی کاوه استاد ممتاز سال ۱۳۹۵ ::
 | تاریخ ارسال: 1397/12/21 |
به منظور بزرگداشت و ارج نهادن به استادان برجسته دانشگاه، اعضای هیأت علمی با مرتبه استادی که به مقام شامخ علمی و پژوهشی در سطح ملی و یا بین المللی رسیده اند و دارای کیفیت آموزشی و حسن شهرت اخلاقی و معنوی می باشند، طبق ضوابط مشخص به عنوان استاد ممتاز انتخاب و طی مراسم ویژه ای درجه استاد ممتازی دانشگاه به آنان اعطاء می شود.
دفعات مشاهده: 1644 بار   |   دفعات چاپ: 331 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

momayezeh
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4219