درباره ما::
سایتهای مرتبط
تقویم

سخنان ائمه معصومین
:: نتایج پذیرفته شدگان مجتمع رفاهی بابلسر در نوروز98 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۸ |
امتیازبندی استفاده از اقامتگاه بابلسر برای تعطیلات نوروز1398 انجام شده است. جهت اطلاع از نتایج آن به سیستم جامع اتوماسیون اداری https://edoc.iust.ac.ir/ ، سایر سیستم ها، پرونده رفاهی، بخش مسافرت، سال اعطا و انتخاب 1398 مراجعه و در صورت مشاهده وضعیت اقامتگاه خود به حالت " تائید شده "، نسبت به واریز وجه از طریق پوز بانکی مستقر در اداره رفاه اقدام و معرفی نامه دریافت نمایید.

توجه: در صورت عدم مراجعه تا تاریخ 97/12/26، اداره رفاه از متقاضیان رزرو استفاده خواهد نمود و هیچ گونه مسئولیتی را نمی‌پذیرد.

دفعات مشاهده: 24 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3858