حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: کسب مقام دوم توسط تیم آزمایشگاه شهر هوشمند دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۸ |

کسب مقام دوم توسط تیم آزمایشگاه شهر هوشمند دانشگاه علم و صنعت ایران

در نخستین رویداد کارآفرینی و فناوری "شهر خوب"، تیم آزمایشگاه شهر هوشمند دانشگاه علم و صنعت ایران موفق به کسب عنوان دوم شد.
نام طرح برگزیده تیم دانشگاه علم و صنعت ایران، گردیشان (گردشگری هوشمند) است. گردیشان، یک سامانه گردشگری سه بعدی هوشمند تعاملی تحت وب می باشد که به کمک نقشه های MapCim (نقشه تحت وب تیم آزمایشگاه شهر هوشمند دانشگاه علم و صنعت ایران) موفق به ایجاد مدل های سه بعدی تعاملی و هوشمند از بناهای تاریخی، گردشگری و کل شهر کاشان و ارائه سامانه مذکور شده است.
اولین رویداد کارآفرینی و فناوری "شهر خوب" در دانشگاه کاشان و با حمایت بنیاد نخبگان سعیدی برگزار شد. اعضای تیم آزمایشگاه شهر هوشمند به مدیریت جناب آقای دکتر مصطفی بهزادفر عضو هیات علمی دانشگاه معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران عبارت اند از:

مهندس فرشاد شریعت پور: دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشکده معماری و شهرسازی
مهندس رضا رستمی نیکو: دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ساخت دانشکده مهندسی عمران
مهندس فرزان زارعی: دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشکده معماری و شهرسازی
مهندس محمد مهدی جعفری مقدم: دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شاهد
نخستین رویداد کارآفرینی و فناوری شهر خوب با هدف حل چالش‌های مدیریت شهری در محورهای آب، حمل‌ونقل و ترافیک، پسماند، انرژی و محیط‌ زیست، بهداشت و سلامت، گردشگری و صنایع و کسب‌ وکارهای بومی و با همکاری ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و دانشگاه کاشان از تاریخ 8 تا 10 اسفند ماه در کاشان برگزار شد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 215 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.36 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862