مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

مصاحبه تخصصی دکترای برق 97

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه آقای محمد حسین بیسجردی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۸ |
چکیده
یکی از کاربردهای تصویربرداری موج میلیمتری غیرفعال برای نشان دادن اشیاء پنهان شده است. محدودیت آنتن گیرندۀ امواج که مانند یک فیلتر پایینگذر عمل میکند، تصاویر با کیفیت پایین و مات شده از صحنه را فراهم می نماید. بازیابی و ادغام تصاویر دو تکنیک مطرح پردازش تصویر برای ارتقای کیفیت این تصاویر هستند. در این رساله، ابتدا روشهای مختلف بازیابی و ادغام تصویر برای تصاویر موج میلیمتری بررسی و پیادهسازی شده و سپس برخی از رویکردهای مناسب در هر دو زمینه و با توجه به کاربرد توسعه داده شده و روشها و الگوریتمهای بهینه و جدید با توجه به کاربرد پیشنهاد و پیادهسازی میشوند. با اعمال روشها و فرآیندهای پیشنهادی، ارتقای قابلتوجهی در کیفیت دیداری تصاویر ایجاد میشود، ضمن اینکه برای تشخیص اشیای پنهان با بازیابی و ادغام تصاویر فرآیندی پیشنهاد میشود که منجر به ارتقای قابل توجه در کاربرد مورد نظر میگردند. با توجه به نتایج پیادهسازیها و بررسی روشهای سوپررزولوشن و ادغام، برای معیار SSIM که به حفظ ساختار تصویر مرتبط است، ارتقایی در حدود ۲۰ درصد بهبود در فرآیند کلی با توجه به کاربرد مورد نظر حاصل گردید. در این رساله، همچنین از روش جدیدی برای ارتقای رزولوشن تصاویر موج میلیمتری غیرفعال بر مبنای روش دکانولوشن شبه کور استفاده گردیده است.
دفعات مشاهده: 63 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3862