حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: کتاب تالیفی مهندس نقره کار پژوهش فرهنگی برتر کشور شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۴ |

کتاب تالیفی مهندس نقره کار پژوهش فرهنگی برتر کشور شد

کتاب تألیف شده توسط آقای مهندس عبدالحمید نقره کار عضو هیات علمی دانشکده معماری دانشگاه علم وصنعت ایران در جشنواره پانزدهم پژوهش فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان اثربرگزیده کشور انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.
این کتاب که " تبیین معماری و شهرسازی مبتنی بر هویت اسلامی و ایرانی" نام دارد با همکاری آقای دکتر مهدی حمزه نژاد و آقای دکتر محمد رنجبر کرمانی به رشته تحریر درآمده است.
پانزدهمین جشنواره پژوهش فرهنگی سال یکشنبه 12 اسفند ماه با حضور اساتید و فرهیختگان حوزه فرهنگ به کار خود خاتمه داد.
در این آیین 9 اثر برگزیده پژوهشی از میان حدود یک هزار اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره با داوری 200 عضو هیات داوران به عنوان برترین ها به شرح زیر معرفی و تجلیل شدند.

**برگزیده ها:
-
مرحوم سیدمحمدامین قانعی راد به خاطر اثر پژوهشی " الگوی چهار وجهی برای ارزیابی توسعه علوم انسانی"
- حجت الاسلام علیرضا قائمی نیا عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزیده جشنواره با اثر "استعاره های مفهومی و فضاها در قرآن"
- دکتر مرتضی فرهادی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی به خاطر اثر :کتاب "کمره نامه: هشت در به هشت منظر از هفت هزار خوان"
- عبدالحمید نقره کار عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران با اثر "تبیین معماری و شهرسازی مبتنی بر هویت اسلامی- ایرانی"
- فاطمه جواهری عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی با اثر "سیاست های فرهنگی در دانشگاه های دولتی ایران"
- عبدالحسین آذرنگ نویسنده، پژوهشگر و عضو هیات علمی دانشنامه جهان اسلام با اثر "تاریخ و تحول نشر - درآمدی به بررسی نشر کتاب در ایران از آغاز تا آستانه انقلاب"
- فرزین غفوری عضو هیات علمی فرهنگستان زبان و ادب فارسی با اثر "سنجش منابع تاریخی شاهنامه در پادشاهی خسرو انوشیروان"

** شایسته تقدیر:
-
آرش نصر اصفهانی دانش آموخته دکتری جامعه شناختی با اثر "در خانه برادر : پناهندگان افغانستانی در ایران"