حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: افتخار آفرینی تیم دانشجویی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه در مسابقه بین المللی Architecture At Zero آمریکا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۴ |

تیم دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران موفق به کسب رتبه سوم در مسابقه بین المللی Architecture At Zero در کالیفرنیای آمریکا شد.
Architecture At Zero   برگزارکننده بزرگترین مسابقه ساختمان های صفر انرژی، برای دانشجویان و دفاتر معماری در سراسر جهان می باشد، که معماران، مهندسان و برنامه ریزان حرفه ای و دانشجویی را در زمینه بهینه سازی طراحی انرژی محور به چالش می کشد. این مسابقه جزو 7 مسابقه پیشنهادی از سوی سایت معتبر  Archdaily برای دانشجویان معماری می باشد، که از سال  2011، سالانه برگزار می شود.

این مسابقه به طور مشترک توسط موسسه معماران آمریکا (AIA) و بنیاد معماری در صفر (Architecture At Zero) برگزار می شود. هدف از مسابقه سال 2019 طراحی دو ساختمان صفر انرژی با موضوع دانشکده حرکت شناسی انسانی و مجتمع تفریحی ورزشی در پردیس دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در خلیج مونترِی بوده است. هیئت داوران این مسابقه، گروهی از مهندسان متخصص انرژی و معماری پایدار می باشند.

تیم دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران متشکل از حامد ملکنده، پوریا امینی چهرق، پریسا خسروی و زهرا حسینی به راهنمایی آقای دکتر عبدالهادی دانشپور و خانم دکتر هانیه صنایعیان (اعضای هیئت علمی دانشکده معماری و شهرسازی) با کسب جایزه Citation Award در کنار 3 تیم از آمریکا و یک تیم از لهستان جزو پنج تیم دانشجویی برتر جهان رتبه سوم را به خود اختصاص داد.
این گروه در راستای استفاده از پتانسیل های اقلیمی برای عدم استفاده از انرژی های تجدیدناپذیر طرح خود را با عنوان BREATHOOD CUBIC برای مسابقه مذکور ارسال نمود. در این طرح با استفاده از تلفیق دیوارهای دو پوسته و دودکش های خورشیدی، تهویه لازم برای سالن های ورزشی تامین شده و استفاده از سیستم های مکانیکی به حداقل میزان ممکن رسیده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این دستاورد علمی مهم دانشگاه علم  و صنعت ایران به این سایت
مراجعه کنید.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 296 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر