دانشکده::

انجمن علمی معماری و شهرسازی

وب سایت قطب علمی
آزمایشگاه تحقیقاتی متعامل

سایت دانشکده معماری را چگونه ارزیابی می کنید:

:: گزارش مراسم بزرگداشت پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشکده‌ معماری و شهرسازی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۷ |

مراسم بزرگداشت پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشکده‌ معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران در تاریخ 97/12/5 در آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید.

گزارش مراسم بزرگداشت پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشکده‌ی معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران:

مراسم با پخش سرود ملی و تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز گردید. پس از خوشامدگویی به حضار توسط دبیر بزرگداشت، آقای دکتر خاک زند، با ادای احترامی به اساتید درگذشته دانشکده انجام شد و به دنبال آن رییس دانشکده نیز به مهمانان خیر مقدم گفتند. سپس کلیپی از تصاویر قدیمی اساتید و دانشجویان دانشکده‌ی معماری و شهرسازی پخش شد و مراسم با سخنرانی روسای دانشکده در سال‌های بعد از انقلاب ادامه یافت.

پس از آن مراسم رونمایی از تمبر یادبود پنجاهمین سالگرد تاسیس دانشکده انجام شد. سپس دکتر سپهری مقدم و مهندس جهانس بعنوان اساتید پیشکسوت، مهندس بخش‌علیان بعنوان فارغ التحصیل جانباز و مهندس شجاعی بعنوان کارمند نمونه به سخنرانی پرداختند و از ایشان تقدیر به عمل آمد.

در ادامه با پخش کلیپ دیگری به‌عنوان حسن ختام، مراسم به پایان رسید و به یادگار، عکسی دسته‌جمعی از اساتید و پیشکسوتان دانشکده ثبت شد.آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 96 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر