معرفی معاونت::
مدیریت ها

جشن دانش آموختگان

سایت های مرتبط با معاونت

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

معرفی آثار فرهنگی

ماهنامه دانشگاه ما

:: برگزاری جلسه راهیان نور دانشگاهیان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱ |
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ جلسه راهیان نور دانشگاهیان (قرارگاه شهید علم الهدی) با حضور دکتر غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر وجدانی نیا، معاون فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی، دکتر جعفرپور، رئیس اداره پشتیبانی از فعالیت های دینی و قرآنی اداره کل فرهنگی و اجتماعی، جمعی از مدیران دانشگاههای ستادی وزارت علوم و سازمان بسیج دانشجویی در محل معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
دکتر غفاری در این جلسه ضمن تسلیت شهادت پاسداران انقلاب اسلامی در حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان، بیان کرد: از جمله فعالیت هایی که در آن دانشگاهها اهتمام ویژه دارند فعالیت در زمینه اردوهای راهیان نور است.
وی با شاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که توسط مقام معظم رهبری ابلغ شده، تاکید کردند که رهبر انقلاب در این بیانیه در درجه اول توصیه هایی به جوانان و دانشگاهیان نموده اند که ما این توصیه ها را در دستور کار معاونت فرهنگی قرار می دهیم و برنامه عملیاتی آن را استخراج می نماییم.
دکتر غفاری ضمن تقدیر از رشد فعالیت های مرتبط با راهیان نور دانشگاهها هم به لحاظ کمی و کیفی، تاکید کردند: با توجه به تاثیرگذاری این فعالیت افتخارآمیز و تاثیرگذار، همچنان باید در توسعه و تداوم این فعالیت در دانشگاهها تلاش کنیم.
وی افزود: گرچه شرایط اقتصادی به گونه ای است که دستگاهها با تنگناهایی اقتصادی مواجه هستند ولی با توجه به درخواست زیاد دانشجویان و دانشگاهها برای حضور در این حرکت عظیم فرهنگ ساز، همه تلاش می کنیم که این اردوی بزرگ با قوت تمام برگزار شود.
در این جلسه اعضا به موضوعاتی مختلف اشاره نمودند:
- تلاش برای اعزام زائر اولی ها
- توجه ویژه به دانشجویان دانشگاههای غیرانتفاعی
- کمک به دانشگاههایی که توان اعزام ندارند
- تقویت سامانه راهیان نور
- ارائه جدول اعزام و هزینه کرد استانی به تفکیک
- انجام مطالعات و پژوهش های مرتبط
- اطلاع رسانی مناسب دستگاهها در زمینه راهیان نور
دفعات مشاهده: 179 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد