برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
معرفی گروه طرح و برنامه::
اخبار و رویدادها::
دبیرخانه شورای فرهنگی::
مطالعات وبرنامه ریزی فرهنگی::
کمیته راهبردی فرهنگی::
نظارت و ارزیابی فرهنگی ::
فضای مجازی::
معرفی کتاب ::
صوت و تصویر::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::
مدیریت ها

دانشگاه علم و صنعت

معاونت فرهنگی و اجتماعی

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

امور فرهنگی و فوق برنامه

مرکز مشاوره دانشگاه

دانشگاه ما

دفترارتبا ط بامدارس

نظرات خود را در مورد سایت ثبت کنید.

:: برگزاری جلسه راهیان نور دانشگاهیان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۳۰ |
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ جلسه راهیان نور دانشگاهیان (قرارگاه شهید علم الهدی) با حضور دکتر غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر وجدانی نیا، معاون فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی، دکتر جعفرپور، رئیس اداره پشتیبانی از فعالیت های دینی و قرآنی اداره کل فرهنگی و اجتماعی، جمعی از مدیران دانشگاههای ستادی وزارت علوم و سازمان بسیج دانشجویی در محل معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
دکتر غفاری در این جلسه ضمن تسلیت شهادت پاسداران انقلاب اسلامی در حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان، بیان کرد: از جمله فعالیت هایی که در آن دانشگاهها اهتمام ویژه دارند فعالیت در زمینه اردوهای راهیان نور است.
وی با شاره به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که توسط مقام معظم رهبری ابلغ شده، تاکید کردند که رهبر انقلاب در این بیانیه در درجه اول توصیه هایی به جوانان و دانشگاهیان نموده اند که ما این توصیه ها را در دستور کار معاونت فرهنگی قرار می دهیم و برنامه عملیاتی آن را استخراج می نماییم.
دکتر غفاری ضمن تقدیر از رشد فعالیت های مرتبط با راهیان نور دانشگاهها هم به لحاظ کمی و کیفی، تاکید کردند: با توجه به تاثیرگذاری این فعالیت افتخارآمیز و تاثیرگذار، همچنان باید در توسعه و تداوم این فعالیت در دانشگاهها تلاش کنیم.
وی افزود: گرچه شرایط اقتصادی به گونه ای است که دستگاهها با تنگناهایی اقتصادی مواجه هستند ولی با توجه به درخواست زیاد دانشجویان و دانشگاهها برای حضور در این حرکت عظیم فرهنگ ساز، همه تلاش می کنیم که این اردوی بزرگ با قوت تمام برگزار شود.
در این جلسه اعضا به موضوعاتی مختلف اشاره نمودند:
- تلاش برای اعزام زائر اولی ها
- توجه ویژه به دانشجویان دانشگاههای غیرانتفاعی
- کمک به دانشگاههایی که توان اعزام ندارند
- تقویت سامانه راهیان نور
- ارائه جدول اعزام و هزینه کرد استانی به تفکیک
- انجام مطالعات و پژوهش های مرتبط
- اطلاع رسانی مناسب دستگاهها در زمینه راهیان نور
دفعات مشاهده: 568 بار   |   دفعات چاپ: 156 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3960