حدیث هفته

... و هو شهر اوله رحمه و اوسطه مغفره و اخره عتق من النار.

رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:

رمضان ماهی است که ابتدایش رحمت است و میانه اش مغفرت و پایانش آزادی از آتش جهنم.

بحار الانوار، ج 93، ص 342

:: تقدیر از دبیر سابق هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۴ |
تقدیر از دبیر سابق هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه

مراسم تجلیل از خدمات دکتر شریعتمداری (دبیر سابق هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه)، با حضور اعضای هیات اجرایی جذب و کارکنان این مرکز برگزار شد.
در جلسه هیات جذب دانشگاه، که در تاریخ بیست و سوم بهمن 1397 در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد، دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) با اهدای لوح از خدمات و تلاشهای دکتر نادر شریعتمداری در زمان تصدی مسئولیت دبیر هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه تجلیل کرد.
در مراسم تقدیر و تشکر از دبیر سابق هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه، ابتدا دکتر شریعتمداری ضمن آرزوی توفیق برای دکتر دوایی مرکزی (دبیر جدید هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه)، در سخنانی تاکید کرد: دانشگاه نیاز دارد به اینکه احساس کند اعضای هیات علمی، خودشان کاملا مصالح خود را تشخیص می دهند و تصمیم گیر هستند. وی دوران خدمت خود در هیات اجرایی جذب را دورانی بسیار خوب و فرصتی مغتنم توصیف کرد و تصریح نمود هر چه سلامت و شفافیت در این مجموعه بیشتر باشد، افراد رضایت بیشتری خواهند داشت و احساس نمی کنند سلیقه ای رفتار می شود.
در ادامه مراسم، دکتر دوایی مرکزی (دبیر هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه)، ضمن تشکر از زحمات دکتر شریعتمداری، بر اصل مشورت با عقلا تاکید کرد و گفت: تصور می کنم با مجموعه کارهایی که در دانشگاه انجام شده، به این سمت حرکت کنیم که ضمن رعایت قوانین و مقررات، چاشنی عقل و مشورت را نیز در تصمیمات خود داشته باشیم. دکتر دوایی مرکزی از حسن اعتماد ریاست دانشگاه در محول کردن این وظیفه به وی تشکر و اظهار امیدواری کرد با دعای خیر دیگران، این مسئولیت را در حد ممکن، به خوبی به انجام رساند.
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و عضو هیأت اجرایی جذب) نیز با تقدیر از تلاشها و مساعی دکتر شریعتمداری، وی را فردی توصیف کرد که دغدغه های عدالتی جدی داشته و برای ایشان، توفیق در تمام شئون زندگی آرزو کرد. همچنین دکتر دوایی مرکزی را فردی دانست که اخلاق و بزرگواری اش محرز است و ابراز امیدواری کرد در دوران مسئولیت وی، هیات اجرایی جذب به تصمیمات خوبی نایل آید.
دکتر شجاعی فرد (دیگر عضو هیأت اجرایی جذب) نیز ضمن اشاره به اینکه دکتر شریعتمداری در برهه بسیار حساسی در هیات جذب مسئولیت داشته اند، گفت: به نظر من ایشان با تدبیر بسیار بالایی اجازه ندادند مشکلی پیش آید و تدبیر و شفافیت ایشان موجب شد حتی اگر پرونده کسی در هیات مردود شد بپذیرد حقش تضییع نشده و نگران از پیش ایشان نرود.
اهدای لوح توسط ریاست دانشگاه به دکتر شریعتمداری، پایان بخش این مراسم بود. سپس نخستین جلسه هیات جذب با حضور دکتر دوایی مرکزی، برگزار شد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 546 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862