حدیث هفته

قال رسول الله صلی ‏الله‏ علیه ‏و‏آله :
طَلَبُ العِلمِ فَریضَهٌ عَلی کُلِّ مُسلِمٍ أَلا إِنَّ اللّه‏َ یُحِبُّ بُغاهَ العِلمِ؛
طلب دانش بر هر مسلمانی واجب است. خداوند جویندگان دانش را دوست دارد.
(مصباح الشریعه،ص13)

:: دیدار دانشگاهیان علم و صنعت ایران با جانبازان سرافراز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۶ |

دیدار دانشگاهیان علم و صنعت ایران با جانبازان سرافراز

به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، اعضای هیات رئیسه، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران با جانبازان سرافراز در مرکز توانبخشی شهید بهشتی دیدار کردند.
در این دیدار که صبح روز سه شنبه 16 بهمن انجام شد، دانشگاهیان علم و صنعت ایران ضمن گفتگو با جانبازان سرافراز انقلاب اسلامی از تلاش ها و زحمات این عزیزان در جهت حفظ ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی تقدیر کردند.
دانشگاهیان علم و صنعت ایران همه ساله در ایام ا... دهه فجر با حضور در یکی از مراکز توانبخشی از زحمات و تلاش های جانبازان انقلاب اسلامی ایران تقدیر و تشکر می کنند.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 361 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.31 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3844