اخبار ورودی های جدید سال 98::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

:: چند انتصاب از سوی رییس دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۸ |

چند انتصاب از سوی رییس دانشگاه

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) در احکام جداگانه ای مورخ 97/11/8، اعضای دو کمیته دانشگاهی را منصوب کرد.
با حکم رییس دانشگاه، دکتر مسعود یقینی، دکتر سید مصطفی سیادت موسوی و دکتر احمد نامنی برای مدت دو سال به سمت «عضو کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم شورای راهبری توسعه مدیریت دانشگاه» منصوب شدند.
همچنین با حکم ریاست دانشگاه، دکتر سید مصطفی سیادت موسوی برای مدت دو سال به سمت «عضو کمیته مدیریت عملکرد شورای راهبری توسعه مدیریت دانشگاه» منصوب شد.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن عرض تبریک، برای تمامی این عزیزان آرزوی توفیق دارد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 443 بار   |   دفعات چاپ: 56 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3960