مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت(کارآموزی،امریه)::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مصاحبه تخصصی دکترای برق 98
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

گواهینامه HSE

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دروس ارائه شده در نیمسال دوم 97 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۳۰ |
دروس ارائه شده در نیمسال دوم 97 دانشکده مهندسی برق

دریافت فایل دروس واحد پردیس

دریافت فایل دروس واحد روزانه
تقویم آموزشی نیمسال دوم 97

قابل توجه دانشجویان گرامی:
توجه توجه

1- زمان انتخاب واحد دانشجویان تحصیلات تکمیلی 17-13 بهمن و حذف و اضافه در روزهای 27 و 28 بهمن می باشد.
2-  دانشجویان می توانند علاوه بر برنامه فوق، دروس ارائه شده در ترم جاری را از گزارش 102 در سیستم گلستان مشاهده نمایند.
3- ثبت نام باید از قسمت پیشخوان خدمت- ثبت نام اصلی صورت گیرد.
4- اخذ درس از سایر گرایشها در طول تحصیل فقط 2 بار مجاز می باشد که درخواست آن باید از طریق سیستم گلستان- بررسی مسائل آموزشی- اخذ درس از سایر گروه ها- انجام پذیرد.
توجه ممکن است برخی دروس خارج از گرایش در سبد دروس دانشجو قابل مشاهده باشد لذا دانشجویان گرامی باید در رعایت سقف انتخاب دروس خارج از گرایش خود طبق راهنمای مندرج در "سایت دانشکده – امور آموزش- کارشناسی ارشدپردیس - سرفصل گرایشها" دقت نمایند.
5- دانشجویان در طول تحصیل خود می توانند حداکثر 2 درس تحت عنوان مباحث ویژه اخذ نمایند.
6- دانشجویان می توانند جهت اخذ درس از سایر دانشکده ها،فرم مربوطه را از مسیر سایت دانشکده - امور آموزش- کارشناسی ارشد- اخذ نمایند.
7- دانشجویان لازم است پس از اتمام فرایند انتخاب واحد، دروس انتخابی را  از طریق سیستم گلستان مطابق راهنمای مندرج در سایت دانشکده، به استاد راهنمای خود ارسال نمایند. این فرایند مجددا در زمان حذف و اضافه برای دانشجو فعال خواهد شد که پس از اتمام اصلاحات مورد نظر باید دوباره برای استاد راهنما ارسال گردد. قابل ذکر است در صورت عدم ارسال در زمان پایان انتخاب واحد  و همینطور پایان حذف و اضافه ، انتخاب واحد دانشجو لغو خواهد شد.
8- دانشجویان گروه کنترل چنانجه درس کنترل خطی را در دوره کارشناسی گذرانده اند مجاز به اخذ درس ریاضیات مهندسی پیشرفته نمی باشند.
دفعات مشاهده: 872 بار   |   دفعات چاپ: 97 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 55 queries by YEKTAWEB 4122