حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: رییس دانشکده مهندسی پیشرفت منصوب شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۳۰ |

رییس دانشکده مهندسی پیشرفت منصوب شد

با حکم مورخ 97/10/30 ریاست دانشگاه، دکتر علیرضا علی احمدی به سمت «رییس دانشکده مهندسی پیشرفت» منصوب شد.
رییس دانشگاه در این حکم خطاب به دکتر علی احمدی آورده است: «با توجه به شناخت از خصایل و توانمندیهای جنابعالی و با استناد به بند (ه-۱۰) ماده چهار آیین نامه جامع مدیریت دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری به موجب این حکم به مدت دو سال به سمت رییس دانشکده مهندسی پیشرفت منصوب می شوید. امید است با همتی بلند و عزمی منبعث از توکل به قادر متعال و با پیروی از آموزه های اسلامی و همکاری و همیاری تمامی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان، در طول تصدی این مسئولیت شاهد ارائه کارنامه ای درخشان با ایجاد تحول در فعالیت های آموزشی و پژوهشی و ارتقای جایگاه علمی دانشکده مطابق با سیاستها، خط مشی و راهبردهای دانشگاه بر اساس اهداف کمی و کیفی برنامه توسعه چهارم راهبردی باشیم. شایسته است تمامی مساعی خویش را با همکاری کلیه اعضای دانشکده برای ترفیع جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه، به منظور قرار گرفتن در جمع ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان به کار بندید».
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، این انتصاب شایسته را به دکتر علی احمدی تبریک می گوید و برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون دارد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 696 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862