حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: تعیین روسای سه کارگروه از سوی رییس دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۱ |

تعیین روسای سه کارگروه از سوی رییس دانشگاه

بر اساس مصوبه 97/9/12 شورای دانشگاه، دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، طی احکام جداگانه ای مورخ 97/10/10 برای سه کارگروه حکم ریاست صادر کرد.
 -1 با حکم رییس دانشگاه، دکتر هادی شهریار شاه حسینی به سمت «رییس کارگروه تعاملات و ارتباطات بین المللی دانشگاه» منصوب شد.
دکتر علی صدر، دکتر داوود یونسیان، دکتر امیرحسین دوایی مرکزی، دکتر محمودمهرداد شکریه،دکتر سعید فاضل و دکتر محمدحسن شجاعی فرد، دیگر اعضای کارگروه تعاملات و ارتباطات بین المللی دانشگاه هستند.

1.  با حکم رییس دانشگاه، دکتر ابوالفضل واحدی به سمت «رییس کارگروه تشکیل پردیس های خاص» منصوب شد.

دکتر غلامرضا قدرتی امیری، دکتر سعید فاضل، دکتر احمد اکبری، دکتر تورج محمدی، دکتر محمدحسن شجاعی فرد و دکتر حمید احمدیان، دیگر اعضای کارگروه تشکیل پردیس های خاص هستند.
 -3 با حکم رییس دانشگاه، دکتر علیرضا علی احمدی به سمت «رییس کارگروه بررسی و ایجاد سرفصل درس کارآفرینی در رشته های مختلف و دانشکده ها» منصوب شد.
دکتر علی صدر، دکتر اسماعیل خان میرزا، دکتر احمد اکبری، دکتر مهدی شایگان منش، دکتر رضا خیرالدین و دکتر سیامک نوری، دیگر اعضای کارگروه بررسی و ایجاد سرفصل درس کارآفرینی در رشته های مختلف و دانشکده ها هستند.
جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران، ضمن عرض تبریک، برای همه این عزیزان توفیقات روزافزون آرزو دارد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 94 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3858