درباره‌ی تحصیلات تکمیلی::

ارزشیابی مدارک دانشگاه‌های خارج

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: انتخاب نفر برگزیده سومین جشنواره ملی ایثار
:: کلاس های آموزش فرهنگی کارکنان با همکاری بسیج کارکنان و دفتر برنامه، بودجه و طرح / نیمسال دوم 1397
:: نشست دوره ای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشکده ها / 21 اسفند 1397
:: برگزاری نشست گرامیداشت اساتید خانم، همراه با تبادل نظر با هیات رییسه دانشگاه / 21 اسفند 1397
:: کرسی آزاداندیشی اساتید با موضوع نقش دانشگاه در انقلاب اسلامی ایران/ 13 اسفند 1397
نظر شما در مورد قالب و محتوای این سایت چیست؟

:: قابل توجه کلیه دانشجویان در حال فارغ‌التحصیلی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۵ |
به اطلاع کلیه دانشجویان در حال فارغ‌التحصیل که تمام واحدهای خود را گذرانده‌اند می‌رساند از این به بعد به‌جای مراجعه به آموزش کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشکده ها، می‌بایست از منوی پیشخوان خدمت "درخواست فارغ‌التحصیلی" خود را اعلام نمایند. این درخواست در مرحله اول در کارتابل کارشناسان مربوطه قرارگرفته و کارشناسان محترم با دریافت این درخواست و بررسی شرایط فارغ التحصیلی دانشجو (مانند همیشه)، تسویه حساب الکترونیکی را در سامانه گلستان (ابطال کارت) را انجام خواهند داد. نهایتا این درخواست برای کارشناسان ستادی، رئیس اداره پذیرش و اداره فارغ التحصیلان ارسال خواهد شد.

آدرس کانال معاونت آموزشی در پیام‌رسان سروش: http://sapp.ir/iustedu

دفعات مشاهده: 361 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3858