معرفی ::
اخبار و اطلاعیه ::
تماس با ما::
فرم معرفی خدمات::

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

آئین نامه اجرایی بند ط تبصره 9
:: حمایت از پایان نامه های دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ |
دانشجویان محترم: به استحضار می­رساند دفتر فناوری­ های نوین ساخت مسکن حوزه فنی – مهندسی سازمان ملی زمین و مسکن در نظر دارد با هدف تشویق و ایجاد انگیزه، ترویج پژوهش های کاربری در حوزه فناوری­ های نوین ساخت مسکن، حمایت از ایده­ های نو و خلاق و استفاده از توانمندی های علمی دانشگاه­ها، از طرحهای تحقیقاتی و پایان نامه­ های دانشجوئی حمایت مالی نماید. موارد مورد نظر آن سازمان در فایل فراخوان پیوست ارائه گردیده است. خواهشمند است در صورت تمایل، برنامه ­ریزی ­های لازم برای استفاده از ظرفیت فراهم شده در همکاری با این سازمان را داشته باشید. از همکاری و همراهی شما نهایت تشکر و امتنان را دارم.
دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با وزارت راه و شهرسازی
دفعات مشاهده: 155 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 3862