مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

مصاحبه تخصصی دکترای برق 97

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه آقای محمد تقی قدرتی شاهتوری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۹ |

چکیده

سالانه تعداد زیادی از افراد به دلایل مختلف از جمله آسیب های نخاعی توانایی راه رفتن خود را از دست می دهند. یکی از راه های کمک به این افراد استفاده از سیستم های واسط مغز کامپیوتر است که می توان با استفاده از آن در فرایندهای بازتوانی به این افراد کمک کرد یا با استفاده از این سیستم ها پروتزهای عصبی را کنترل کرد. برای نیل به این هدف در مرحله اول باید اطلاعات وابسته به حرکت از سیگنال های الکتریکی مغزی استخراج شده و در مرحله بعد این اطلاعات به فرمان های حرکتی ترجمه شوند. بدین منظور در این پژوهش به تخمین پارامترهای حرکتی راه رفتن موش صحرایی با استفاده از سیگنال های قشر حرکتی مغز پرداخته شد. در این پژوهش از پتانسیل های میدان محلی استفاده شد زیرا در مقایسه با اسپایک نورونی در طول زمان پایدارتر بوده و برای استفاده طولانی مدت مناسب تر هستند. ابتدا به موش های صحرایی آموزش داده شد که روی تردمیل با سرعت های مختلف و همچنین در شیب های مختلف بدوند. سپس در قشر حرکتی اولیه آن ها آرایه های میکرووایری کاشته شد و پس از طی دوره بهبود بعد از عمل جراحی، به ثبت سیگنال های الکتریکی قشر حرکتی در حین راه رفتن پرداخته شد. در جلسات ثبت، همزمان با ثبت سیگنال های مغزی، با استفاده از دوربین موقعیت مفاصل لگن، زانو، قوزک پا و مفصل متاتارسوفالانژیال نیز ثبت می شد. در پایان با پردازش سیگنال های ثبت شده ویژگی های مختلفی از سیگنال های مغزی استخراج شد و با استفاده از روش رگرسیون حداقل مربعات جزئی به تخمین پارامترهای حرکتی نظیر موقعیت مفاصل، زوایای مفاصل و سرعت حرکت مفاصل در حین راه رفتن در سرعت ها و شیب های مختلف پرداخته شد. بهترین نتایج با استفاده از ویژگی های توان و فاز باندهای فرکانسی مختلف به دست آمد که به عنوان مثال، ضریب همبستگی مقادیر تخمین زده شده و مقادیر اندازه گیری شده در پارامترهای موقعیت افقی قوزک پا، موقعیت عمودی قوزک پا و زاویه آن به ترتیب برابر ۱۵/۰ ± ۴۸/۰، ۱۵/۰ ± ۴/۰ و ۱۴/۰ ± ۴۳/۰ شد.

دفعات مشاهده: 44 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3844