حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: امضای تفاهم نامه همکاری علمی، تحقیقاتی و صنعتی دانشگاه با دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۹ |

تفاهم نامه همکاری در زمینه های علمی، تحقیقاتی، صنعتی، بهره گیری از امکانات و تجهیزات و امکانات اختصاصی  مابین دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان و دانشگاه علم و صنعت ایران امضا گردید.

در این تفاهم نامه که به امضای دکتر تورج  محمدی (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران) و دکتر دارا معظمی (رییس دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان) رسیده است؛ قرار است  هر دو دانشگاه در 20 زمینه از قبیل: مشاوره و همکاری در راه اندازی آزمایشگاههای مشترک مورد نیاز صنعت - بویژه آزمایشگاههای مرجع- انجام تست های مورد نیاز طرفین با تخفیف 30 درصد، بسترسازی و انجام تبلیغات برای گسترش فعالیت های تحقیقاتی و صنعتی در استان اصفهان و استان تهران، همکاری در تدوین و تالیف اسناد و مدارک علمی و تبادل آنها، استفاده متقابل از آزمایشگاهها، کارگاهها، مراکز و قطب های علمی یکدیگر طبق توافق طرفین، همکاری متقابل در زمینه راه اندازی  و اجرای دوره های آموزشی آزاد و مجازی، همکاری متقابل در زمینه راه اندازی مراکز رشد و... با یکدیگر همکاری نمایند.
گفتنی است تفاهم نامه مذکور برای مدت 5 سال و در 4 ماده منعقد گردیده است.

دفعات مشاهده: 328 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.45 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3858