مدیریت دانشکده::
امور آموزش ::
امور پژوهش::
اخبار دانشکده::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
ارتباط با صنعت::
لینک های مفید::
تماس با ما::
گروه های دانشجویی::
مراکز تحقیقاتی و پزوهشی
مرکز تست و پایش ماشین های الکتریکی

مرکز تحقیقات نانوپترونیکس

پژوهشکده سبز

پژوهشکده الکترونیک

آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک قدرت

قطب علمی اتوماسیون و بهره برداری از سیستمهای قدرت

مجله مهندسی برق و الکترونیک

پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران

آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن

مرکز مطالعات راهبردی وبین الملل فاوا

پیوند با سیستم های دانشگاه

مصاحبه تخصصی دکترای برق 97

کدام بخش از سایت دانشکده مهندسی برق بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیرد؟
آموزش و اطلاعیه های آموزشی
پژوهش و اطلاعیه های پژوهشی
اطلاعات دانشکده و اساتید
اکثر موارد موجود در سایت

ارزیابی شما از سایت دانشکده مهندسی برق چیست؟
اطلاعات ارائه شده در حد کفایت است.
اطلاعات ارائه شده مطلوب است ولی نیاز به اطلاعات بیشتر می باشد.
اطلاعات ارائه شده کافی نیست.

درج نظر
به نظر شما کمبودهای سایت دانشکده برق چیست و برای رفع آن ها چه اقداماتی باید انجام شود؟ برای درج نظر کلیک نمایید.
:: دفاعیه آقای سینا رافتی بنه کهل ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۹ |
چکیده
به دنبال گسترش روز افزون سیستمهای مخابرات بیسیم و افزایش تقاضا برای نرخ انتقال اطلاعات بیشتر، استانداردهای مخابراتی جدیدی همانند WiMax، W-CDMA، UMTS و LTE ظهور یافته اند که از طرحهای مدولاسیونی شامل مدولاسیون دامنه بهره میبرند. چنین سیگنالهایی بدلیل نسبت توان قله به میانگین (PAPR) بالایشان، جهت حفظ خطینگی، عملکرد تقویت کننده های قدرت را به یک سطح توان عقبگرد محدود میسازند و این به قیمت کاهش بازدهی است. در این پایان نامه، روش طراحی تقویت کننده توان دوهرتی* پهن باندی شرح داده میشود که مشکل افت بازدهی در تقویت چنین سیگنالهایی را حل نموده است. علاوه بر این، کاربرد این نوع تقویت کننده توان در ماهواره ها جهت مدیریت مصرف انرژی هم مورد بررسی قرار می گیرد. نتایج اندازه گیری مدار ساخته شده توان خروجی میانگین بیش از ۹۱ وات ، بازدهی درین در توان اشباع بین ۵۶% – ۷۸% و بازدهی درین در dB۶ عقبگرد از توان خروجی بین ۴۱% – ۶۱% را در محدوده فرکانسی MHz۶۵۰ تا MHz۱۷۵۰ (پهنای باند نسبی ۶/۹۱%) نشان میدهد.
دفعات مشاهده: 37 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3855