حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: غرفه دانشگاه علم وصنعت ایران یکی از غرفه های برتر نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی کشور شناخته شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۸ |

غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران، در «نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار- 1397»، به عنوان یکی از غرفه های برتر این نمایشگاه، برگزیده و معرفی شد.
سطح فناوری، تعامل و توانمندی غرفه در ارائه ویژگی محصولات خود، حضور مسئولان در غرفه و استقبال بازدیدکنندگان از جمله شاخص های انتخاب غرفه برتر در این نمایشگاه بوده است.
در این دوره از نمایشگاه 199 مرکز شامل 51 دانشگاه، 15 پژوهشگاه، 40 پارک علم و فناوری، 79 مرکز رشد و 14 موسسه تحقیقاتی، 3199 دستاورد فناوری را عرضه کردند.
از مجموع دستاوردهای فناوری عرضه شده، 58 درصد مربوط به دانشگاهها بوده است و پارک های علم و فناوری با 16 درصد، مراکز رشد با 11 درصد، موسسات تحقیقاتی با 5 درصد و سایر با 10 درصد در رتبه های بعدی قرار داشتند

.

شایان ذکـر است دانشگاه علم و صنعت ایران در این دوره از نمایشگاه با ارائه بیش از 120 دستاورد پژوهشی و فناوری، 25 خدمت صنعتی و یک محصول فناورانه جدید در بخش رونمایی، در ابعاد ملی حضوری فعال داشت. همچنین در این نمایشگاه، دانشگاه موفق به انعقاد 11 تفاهم نامه تجاری سازی دستاوردهای فناورانه با صنایع و شرکت های سرمایه گذار به مبلغ بیش از 54 میلیارد ریال  شد.
از جمله بازدیدکنندگان از غرفه دانشگاه، علاوه بر رئیس، معاون پژوهش و فناوری و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه می توان به دکتر طیبی (رئیس جهاد دانشگاهی)، دکتر برومند (معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم،تحقیقات و فناوری)، سفیر کشور لیتوانی، مدیر امور پژوهش دانشگاه قم و جمعی از مدیران ارشد و میانی وزارت دفاع، شرکت پخش و پالایش شرکت ملی نفت ایران، شرکت صا ایران، شرکت گل گهر سیرجان، شرکت ایز ایران و اتاق بازرگانی ایران اشاره کرد.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 750 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.26 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3858