حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: برگزاری چهارمین جلسه کمیته پایش برنامه راهبردی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۵ |

برگزاری چهارمین جلسه کمیته پایش برنامه راهبردی

چهارمین جلسه کمیته پایش میان دوره ای برنامه چهارم راهبردی دانشگاه (1399-1395) روز سه شنبه چهارم دی ماه 97، در مرکز برنامه،‌ بودجه و طرح دانشگاه برگزار گردید.
 در این جلسه که با حضور: رئیس مرکز برنامه، بودجه و طرح؛ مدیر دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت؛ رئیس گروه برنامه ریزی و مطالعات راهبردی؛‌ مدیر پروژه تدوین برنامه راهبردی و مدیر دبیرخانه طرح های کلان ملی دانشگاه برگزار گردید،‌ گزارش حوزه معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در خصوص میزان پیشرفت برنامه های راهبردی آن حوزه، مورد بررسی قرار گرفت.
لازم به ذکر است جلسات قبلی کمیتۀ پایش به بررسی گزارش ­های: حوزه معاونت آموزشی و حوزۀ معاونت پژوهش و فناوری اختصاص داشته است.
نتایج بررسی کمیتۀ پایش بعد از مرور و ارزیابی برنامه سایر واحدهای دانشگاه در دو بخش: 1- عملکرد حوزه­ های ستادی و 2- عملکرد صف (دانشکده ها) به منظور بهره برداری در بازنگری میان دوره­ای برنامه به هیأت رئیسه محترم دانشگاه ارائه خواهد شد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 234 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862