حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: افتتاح اولین باشگاه نوآوری دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۴ |

افتتاح اولین باشگاه نوآوری دانشگاه علم و صنعت ایران

اولین باشگاه نوآوری دانشگاه علم و صنعت ایران با نام «نیترو»، چهارشنبه 5 دی ماه با حضور دکتر ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و  با همکاری شرکت توسعه رشد معنا آغاز به کار می کند.
آیین افتتاح باشگاه نوآوری نیترو دانشگاه علم و صنعت ایران که با هدف توسعه و ایجاد فضای نوآوری و راه اندازی کسب و کارهای نوین مبتنی بر دانش و ابتکار تاسیس گردیده، در روز چهارشنبه مورخ 5 دی ماه با حضور  دکتر ستاری معاون علمی ریاست جمهوری صورت می گیرد.
باشگاه نوآوری نیترو با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و دانشگاه علم و صنعت ایران با سرمایه گذاری هلدینگ شرکت های دانش بنیان توسعه رشد معنا (سهامی خاص) در فضایی به مساحت 700 متر مربع در دانشگاه علم و صنعت مستقر است.
شرکت ها و هسته های فناور که ایده محوری و محصول آنها تجاری شده است و جایگاه خود را در بازار به طور نسبی تثبیت کرده اند می توانند با اجاره فضاهای کاری نیترو از خدمات این مرکز بهره مند شوند. همچنین تیم های نوآوری که در مرحله طراحی مدل کسب و کار هستند و به دنبال ساخت نمونه اولیه و تعامل با بازار هستند، می توانند در ارتباط با شتابدهنده ی مستقر در نیترو، فرصت حضور در فضای کاری اشتراکی را برای خود فراهم کنند.
باشگاه نوآوری نیترو زیرساخت و ظرفیت لازم برای حمایت از 20 تیم با حداقل 100 نفر را دارا می باشد.
 Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 649 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862