حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: برگزاری مراسم نخستین جایزه ملی یادگیری الکترونیکی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۴ |

برگزاری مراسم نخستین جایزه ملی یادگیری الکترونیکی

مراسم نخستین جایزه ملی یادگیری الکترونیکی طی مراسمی با ریاست دکتر علی اکبر جلالی استاد دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
این مراسم درتاریخ 26 آذر 97  در  کتابخانه و مرکز اسناد ملی ایران  با حضوردکتر علی اکبر جلالی، استاد دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر صادق عباسی شاهکوه رئیس کرسی یونسکو، معاون وزارت ارتباطات و اطلاعات و مدیرعامل شرکت زیرساخت ، دکتر حجت الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران ، برخی چهره های برتر یادگیری الکترونیکی در کشور و از جمله دکتر غلامعلی منتظر، دکتر عیسی جلالی، دکتر احمد روستا و غیره برگزار شد و با تجلیل از برگزیدگان، شرکت کنندگان و حامیان پایان یافت.
در ابتدای مراسم سمینار آموزشی با موضوع "روند توسعه فناوری های نوین آموزش و یادگیری الکترونیکی در جهان" برگزار شد. ابتدا رئیس کرسی، پروفسور علی اکبر جلالی و سپس دکتر فاطمه نارنجی ثانی به ارائه سرفصل های آموزشی سمینار پرداختند.
در ادامه تجربیات داخلی در حوزه یادگیری الکترونیکی توسط نمایندگان 8 سازمان از میان شرکت کنندگان، ارائه شد.
سپس سخنرانی علمی دکتر ابوذر هداوند، استاد دانشگاه جانز هاپکینز با موضوع "چالش ها و افق ها در آموزش الکترونیکی" به سمع و نظر حضار رسید.
در ادامه رئیس  جایزه ملی یادگیری الکترونیکی و کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی یونسکو، پروفسور علی اکبر جلالی، به ایراد سخنرانی علمی با موضوع فناوری آینده، اخلاق؛ فرهنگ و ابعاد انسانی پرداخت
.

سخنران کلیدی بعدی دکتر صادق عباسی شاهکوه  معاون وزارت اطلاعات و ارتباطات و مدیرعامل شرکت زیرساخت بود که سخنرانی خود را با موضوع توسعه برنامه های آینده زیرساخت ارتباطات کشور ارائه داد.
همچنین دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو، دکتر حجت الله ایوبی نیز طی سخنرانی خود ضمن اشاره به فعالیت ها و اقدامات مثبت کرسی در راستای تقویت یادگیری الکترونیکی در کشور از تلاش های مجموعه کرسی در برگزاری این جایزه تقدیر کرد.
سپس مدیر منابع انسانی شرکت ایرانسل به ارائه تجربیات پرداخت. پس از آن رئیس دانشکده مجازی علوم پزشکی دانشگاه شیراز که به عنوان الگوی برتر فرآیند یادگیریالکترونیکی شناخته شده بود تجربیات این دانشگاه در حوزه یادگیری الکترونیکی را به حضار ارائه کرد.

در بخش انتهایی مراسم از چهره های برتر یادگیری الکترونیکی در کشور تقدیر به عمل آمد. ابتدا به رسم یادبود کلیپی از مرحوم دکتر علیرضا ربیع، از پیشگامان و اندیشمندان حوزه یادگیری الکترونیکی پخش شد. پس از آن به ترتیب کلیپ هایی از دکتر عباس بازرگان، دکتر غلامعلی منتظر و دکتر علی اکبر صفوی به سمع و نظر حضار رسید. همچنین متن پیام دکتر بازرگان توسط مجری قرائت شد. دکتر منتظر نیز به ایراد سخنرانی با محوریت چالش های یادگیری الکترونیکی در ایران و نیز ارائه راحل هایی برای آنها پرداخت.
پس از آن برگزیدگان حاضر در مجلس به روی سن دعوت شده و تندیس و لوح تقدیر برگزیدگان و حامیان جایزه به ایشان اعطا شد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 276 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.32 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3858