حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: تولید اولین نرم افزار تحت وب بهینه سازی سازه ها با استفاده از هوش مصنوعی توسط دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۳ |

مجموعه بنیانو از دانشگاه علم و صنعت ایران، موفق به تولید اولین نرم افزار تحت وب بهینه سازی سازه ها با استفاده از هوش مصنوعی شد.
این تیم به سرپرستی مهندس محمدحسین غفاری (دانشجوی دکتری مهندسی عمران- مهندسی زلزله دانشگاه علم و صنعت ایران)، موفق به پیاده سازی اولین نرم افزار تحت وب بهینه سازی سازه ها در دنیا با استفاده از هوش مصنوعی، پردازش موازی و پردازش ابری شد. وی از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه به عنوان کارآفرین برتر برگزیده شد.
این نرم افزار چند رشته ای که حاصل تجمیع تخصص های مرتبط با مهندسی صنایع، مهندسی عمران و مهندسی کامپیوتر است، تاکنون توانسته سازه های ساختمانی و غیر ساختمانی متعددی را حدود 10 تا 20 درصد سبک کند. سازه بهینه شده، آیین نامه های داخلی و بین المللی حوزه طراحی سازه را ارضا نموده و همچنین سطح ایمنی آن تضمین شده است.
استفاده از هوش مصنوعی در طراحی سازه در بسیاری از محافل علمی داخل و خارج از کشور، مطرح بوده است. تکنولوژی تولید نرم افزار اجرایی با استفاده از این روش، در اختیار شرکت های محدودی در ایالات متحده است و آنها موفق شده اند در طراحی سازه های مطرحی در سطح جهان همچون برج خلیفه در دبی، از این تکنولوژی برای طراحی بهره ببرند ولی نیاز پردازشی در این روش ها بسیار بالاست و مجموعه بنیانو، برای اولین بار در جهان توانسته این نیاز را با استفاده از پردازش موازی و پردازش ابری حل کند.
پشتوانه علمی این ایده در تعامل با پرفسور علی کاوه (استاد دانشگاه علم و صنعت ایران) در برترین ژورنال های بین المللی حوزه بهینه سازی و سازه مورد تأیید قرار گرفته و به چاپ رسیده است.
فعالیت های علمی برای تهیه این بسته نرم افزاری از سال 1391 شروع شد و تیم منسجم این کار، در نیمه دوم سال 1396 تشکیل شد. این تیم در ابتدای سال 1397 در مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت پذیرش شد و اندکی بعد موفق به جذب سرمایه گذار شد و اکنون با یک تیم 10نفره متشکل از متخصصین سازه، زلزله، نرم افزار و... از برترین دانشگاه های کشور، با نام تجاری بنیانو (www.Bonyano.com) در حال تعامل با بازار داخلی صنعت ساختمان است.
با توجه به آماده بودن زیر ساخت ها و محیط کاربری این نرم افزار برای حضور در بازار بین المللی، از ابتدای سال 98 فعالیت رسمی این نرم افزار در حوزه بین الملل شروع خواهد شد و می تواند به عنوان یکی از معدود صادرکنندگان خدمات نرم افزاری- مهندسی، موجب ورود ارز به کشور گردد.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 302 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862