حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: ارائه بیش از 120 دستاورد پژوهشی و فناوری و 25 خدمت صنعتی دانشگاه در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۳ |

دانشگاه علم و صنعت ایران در «نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار- 1397» بیش از 120 دستاورد پژوهشی و فناوری و 25 خدمت صنعتی برای رفع چالش های صنعتی کشور ارائه داده  است.
علاوه بر این در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، 17 محصول فناورانه جدید در ابعاد ملی توسط مسئولان کشوری از جمله وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری رونمایی شد که یکی از آنها مربوط به دانشگاه علم و صنعت ایران تحت عنوان « سامانه توپک رانی تمیز کننده واحدهای خنک کننده آب دریا » است که  طرحی مشترکی از دانشکده های فناوریهای نوین و مهندسی شیمی ، نفت و گاز بوده و توسط آقایان: دکتر علیرضا زاهدی، دکتر محمد فصیحی و  دکتر روح اله احمدی ساخته شده است.
 شایان ذکـر است نمایشگاه، طی روزهــای 3 تا 6 دی ماه جـاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود و غرفه دانشگاه نیز در سالن 5 مستقر می باشد.
 علاقمندان به حضور و بازدید از این نمایشگاه و ششمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران می توانند راس ساعت 8:30 صبح روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه از مقابل درب اصلی دانشگاه با وسیله نقلیه درنظر گرفته شده به سمت نمایشگاه حرکت نمایند. ساعت بازگشت به دانشگاه نیز راس ساعت 14 خواهد بود.

دفاتر تعاملات دانشگاه با سازمانها و وزارتخانه های مختلف و نمایشگاه دائمی دستاوردهای فناورانه دانشگاه

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 132 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code