حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: برگزاری سومین دوره مسابقات دفاع سه دقیقه ای ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱ |

برگزاری سومین دوره مسابقات دفاع سه دقیقه ای

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت ایران، سومین دوره مسابقات دفاع سه دقیقه ای امسال برای سومین بار در 16 استان کشور و با همکاری واحدهای استانی جهاد دانشگاهی برگزار خواهد شد و واجدان شرایط می‌توانند برای ثبت نام از زمان فراخوان تا اواسط دی ماه مشخصات فردی و دانشجویی، عنوان و چکیده پایان‌نامه و یا پروپوزال خود را به ادمین کانال معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی علم و صنعت (@JDEVSiust) ارسال کنند و یا به کتابخانه جهاد دانشگاهی علم و صنعت(شماره تماس؛ 77229434) واقع در ضلع جنوبی دانشکده صنایع مراجعه نمایند.
براساس این گزارش محدودیتی از نظر رشته تحصیلی وجود ندارد و تمامی فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا که پروپوزال خود را از ابتدای سال 1393 تا پایان مهرماه 1397 تصویب و یا از پایان نامه خود دفاع کرده ­اند، می توانند برای شرکت در این مسابقات ثبت نام کنند.
لازم به ذکر است که برای تمامی افراد شرکت­ کننده در این مسابقه کارگاه رایگان فن بیان و مهارت سخنوری توسط اساتید مجرب برگزار گردید و در نهایت به نفرات برتر این مرحله از مسابقات جوایز نقدی ویژه­ای اهدا می­گردد و همچنین این نفرات به مراحل بعدی صعود می­کنند.
این مسابقات با هدف تشویق و کمک به تقویت و پرورش مهارت های ارتباطی، ایده پردازی، فن بیان و خلاقیت های دانشجویی، کمک به تکمیل چرخه تولید علم و فناوری و تبدیل آن به محصول و ثروت و برقراری ارتباط بین دانشگاه و صاحبان صنایع و سرمایه گذاری و بازاریابی ایده های دانشجویی برگزار می شود.
مرحله دانشگاهی این دوره از مسابقات در واحدهای جهاد دانشگاهی دانشگاه های علم و صنعت ایران، اصفهان ،صنعتی اصفهان ، صنعتی امیرکبیر، خواجه نصیرالدین طوسی، تربیت مدرس و واحدهای جهاد دانشگاهی در استان‌های خراسان رضوی ، زنجان ، خراسان جنوبی، قم، قزوین، کردستان ، گلستان ، هرمزگان ، همدان و یزد برگزار می‌شود.
 پس از اتمام مرحله مقدماتی و معرفی نفرات برگزیده مرحله نیمه نهایی در تهران و مرحله نهایی همزمان با آیین اختتامیه هجدهمین جشنواره ملی پایان نامه سال دانشجویی برگزار می شود .

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 265 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.32 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862