درباره دانشکده::
آلبوم تصاویر::
تماس با دانشکده::
سخن هفته
امام صادق(علیه السلام) از پدران گرامیش از امام علی(علیه السلام) نقل می کند که آن حضرت فرمود:...هرکس به خاطر خدا در ماه رجب صدقه بدهد، خداوند وی را آنچنان اکرام فرماید که نه چشمی دیده و نه گوشی شنیده و نه بر قلب انسانی خطور کرده باشد.
فضائل الأشهر

پیوندبا سیستم های دانشگاه

پیوندهای مفید
لینگ های مفید

:: ارائه سمینار در دانشکده فناوری های نوین ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱ |
اطلاعیه بسیار مهم برای دوره­های روزانه و نوبت دوم
قابل توجه دانشجویان ورودی ۹۶ رشته مهندسی نانو فناوری
 که تاکنون از سمینار خود دفاع نکرده­اند
ارائه سمینار در دانشکده در روز چهار­شنبه مورخ ۹۷/۱۱/۱۷ می­باشد. لذا کلیه دانشجویانی که تمایل به ارائه سمینار در این ترم را دارند، موظفند:
۱ . حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱۱/۲ فرم اعلام آمادگی ارائه سمینار را پس از تایید استاد راهنما تحویل آموزش دهند.
۲ . حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱۱/۹ پرینت سمینار را در ۱ نسخه تهیه کرده و به استاد راهنما تحویل دهند و فرم تایید دریافت سمینار ( موجود در سایت دانشکده ) که به امضاء استاد راهنما رسیده باشد را به آموزش دانشکده تحویل دهند.
۳ . فرم چکیده ارائه سمینار ( موجود در سایت دانشکده ) که به تایید استاد راهنما رسیده باشد را حداکثر تا تاریخ ۹۷/۱۱/۹به آموزش دانشکده تحویل دهند.
تذکر مهم
کلیه دانشجویان رشته نانو ورودی ۹۶ موظف به ارائه سمینار در تاریخ مذکور بوده و در صورت عدم ارائه، مشمول کسر یک نمره خواهند بود.
امور آموزش دانشکده
دفعات مشاهده: 100 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3855