درباره دانشکده::

گزارش‌های بازدید دانشکده

تالار افتخارات

منشور اخلاقی

:: بازدید مدیر بخش مسافری و پرسرعت UIC از دانشکده مهندسی راه آهن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۲۷ |

بازدید مدیر بخش مسافری و پرسرعت UIC از دانشکده مهندسی راه آهن

پیرو عضویت دانشکده مهندسی راه آهن در اتحادیه دانشگاه ها برای توسعه راه آهن های پرسرعت در اتحادیه بین المللی راه آهن ها  UIC هیئتی از اتحادیه بین المللی راه آهن ها UIC شامل مدیر بخش مسافری و راه آهن پرسرعت، در روز سه شنبه مورخ 27/9/97 از دانشکده مهندسی راه آهن بازدید کردند و همچنین طی نشستی با ریاست محترم دانشگاه علم و صنعت ایران آقای دکتر ذاکری و ریاست دانشکده مهندسی راه آهن آقای دکتر فاضل  زمینه همکاری های مشترک  مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 326 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد. استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
Persian site map - English site map - Created in 0.39 seconds with 70 queries by YEKTAWEB 3937