حدیث هفته

طالِبُ العِلمِ مَحفوفٌ بِعِنایَهِ اللَّهِ؛
عنایت خداوند جویای دانش را فرا گرفته است
حکمت نامه پیامبر اعظم(ص)، ج ۱، ص ۳۱۳، ح ۳۰۹

:: افتتاح نمایشگاه پژوهش دانشکده صنایع ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۲۷ |

افتتاح نمایشگاه پژوهش دانشکده صنایع

نمایشگاه پژوهش دانشکده مهندسی صنایع به مناسبت هفته پژوهش روز شنبه 24 آذر ماه در دانشکده مذکور افتتاح شد.
این نمایشگاه با حضور دکتر ذاکری رئیس دانشگاه، برخی اعضای هیات رئیسه و رئیس، معاونان و اعضای هیات علمی دانشکده مذکور افتتاح گردید.
به گفته دکتر ماکویی معاون پژوهشی دانشکده  مهندسی صنایع این نمایشگاه متشکل از 23 غرفه است که در آنها دستاوردهای اعضای هیات علمی، دانشجویان، شرکت ها و موسسات دانش بنیان و استارت آپ هایی که در داخل این دانشکده شکل گرفته اند، به نمایش گذاشته شده است.
وی هدف از برگزاری این نمایشگاه را تقویت جنبه های پژوهشی دانشکده، ارتقای ارتباط با صنعت و ایجاد فرصت های شغلی پاره وقت و تمام وقت برای دانشجویان جویای کار دانست.
دکتر ماکویی، دستگاه پولیش قطعات خاص، سامانه یکپارچه آزمایشگاههای تشخیص پزشکی و پلاتفورم تحلیل آنلاین سیستم های نفت و گاز و پتروشیمی را از جمله محصولاتی دانست که به همت اساتید و دانشجویان دانشکده صنایع تولید شده و در این نمایشگاه در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 416 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3862